Halla! Jeg er en 21-år gammel type som for tiden driver med en bachelorgrad i Digital Markedsføring ved Westerdals Oslo ACT. Som student i dette faget har jeg allerede fått en god innføring i markedsføring, markedskommunikasjon og forbrukeradferd. Jeg har i tillegg fått muligheten til å bygge videre på ferdigheter med digitale verktøy og webutvikling. Kampanjeplanlegging, interaksjonsdesign, innholdsproduksjon og strategier er store temaer i studiet.

Etter å ha gått Medier og kommunikasjon på Mysen videregående skole har jeg også fått en bred kunnskap og fordypning innen film- og videoproduksjon, samfunn og medier, samt. en god forståelse for kreative programmer slik som Adobe Premiere Pro, Photoshop og Illustrator. Målet mitt er å bygge videre på mine kreative kunnskaper ved å gå dette studiet.

Ellers har jeg nettopp flyttet til Oslo og bor i et super kollektiv midt på Løkka. Over gjennomsnittet interessert i musikk. Spiller ingen instrumenter selv (kanskje litt gitar, men sier ikke alle det?). Synes til tider at jeg er ganske hysterisk. Kan lage de villeste plystrelydene.

ludvigloken@gmail.com